Нови версии на софтуер в Zacky Installer

ZackyTools Installer е безплатен инсталатор на софтуерни приложения, който получавате с някой хостинг планове

26 ноември 2009 г.


Разгледайте ZackiTools Installer в Хостинг Контролния Панел:


 

Системи за управление на съдържанието (CMS)


Идеята на CMS е да даде възможност на добавящия съдържание или на автора да управляват създаването, промяната и премахването на уеб съдържание, като например компютърни файлове, изображения и аудио файлове, електронни документи и т.н. Тук са посочени различни мощни инструменти за управление на уеб съдържанието, подходящи както за начинаещи, така и за експерти, ефективно да управляват своето уеб пространство:

 

CMS joomla Joomla е най-често използваната CMS. С едно кликване вие инсталирате инструмент с мощни функции за управление на съдържанието. Той поддържа множество услуги, като например управление на документи, добавки за електронна търговия, имейл бюлетини, форуми, софтуер за блоговете и др.
1. Купете Joomla хостинг >> 2. Инсталирайте Joomla с едно кликване
CMS mambo Mambo е пълнофункционална система за управление на съдържанието, която е напълно подходяща за лична и/или корпоративна употреба. Тя ви дава възможност, без да инсталирате допълнителен софтуер, да синдикирате съдържанието, да управлявате банери и да създавате проучвания и анкети. Mambo често се използва и за създаване на уеб блогове. 
1. Купете Mambo хостинг >> 2. Инсталирайте Mambo с едно кликване
CMS Pligg Pligg CMS е софтуер с отворен код, използван от уеб специалисти за създаване на уеб общности, подобни на Digg или Reddit. Pligg е сред най-популярните в света системи за управление на съдържанието и е използван за създаването на хиляди уеб сайтове.
1. Купете Pligg хостинг >> 2. Инсталирайте Pligg с едно кликване  
CMS XOOPS XOOPS е динамична PHP базирана уеб система за управление на съдържанието. Гъвкавостта на този лесен за употреба инструмент дава възможност за създаването на широка гама от динамични уеб сайтове на общности, в рамките на портали на фирми, корпоративни портали и др. 
1. Купете XOOPS хостинг >> 2. Инсталирайте XOOPS с едно кликване  
CSM Drupal Drupal е безплатен софтуерен пакет, който позволява на даден индивид или общност от потребители, лесно да публикуват, управляват и организират широко разнообразие от съдържание на уебсайтове. Функционалността, съчетана с общодостъпните допълнителни модули, дава възможност за множество функции. 
1. Купете Drupal хостинг >> 2. Инсталирайте Drupal с едно кликване  
CMS Zenphoto Zenphoto е повече от една галерия за изображения. Тя също така разполага с поддръжка на мултимедия за аудио и видео и дори може да управлява цял уебсайт пакет, който включва новини (блог) и персонализирани страници. Това прави Zenphoto идеална CMS за илюстратори, художници, дизайнери, фотографи, кинаджии и музиканти, за да управляват своите изображения и мултимедия.
1. Купете Zenphoto хостинг >> 2. Инсталирайте Zenphoto с едно кликване
CMS ocPortal ocPortal е най-съвременна CMS с богато съдържание, включваща, интерактивни и динамични характеристики. Напълно гъвкава, тематична и разтеглива - подходяща за изграждане на почти всеки вид уеб сайт. 
1. Купете ocPortal хостинг >> 2. Инсталирайте ocPortal с едно кликване
CMS PhpGedView PhpGedView е революционна програма, която ви позволява да разглеждате и редактирате родословието на вашия сайт. PhpGedView има пълни възможности за редактиране, пълни функции на неприкосновеност на личния живот и възможност да се внасят от GEDCOM файлове и поддържа мултимедийни снимки и изображения на документи. PhpGedView опростява процеса на сътрудничество с други хора, работещи на родословното си дърво. Последната ви генеалогична информация е винаги на вашия сайт и на разположение за другите да видят.
1. Купете PhpGedView хостинг >> 2. Инсталирайте PhpGedView с едно кликване
CMS SimplePie SimplePie е много бърза и лесна за използване. Написана на PHP, която поставя съдържанието в "Really Simple Syndication" (RSS). Достатъчно гъвкава, подходяща както за начинаещи, така и за ветерани, SimplePie се фокусира върху скоростта, лекотата на използване, съвместимостта и съответствието на стандартите.
1. Купете SimplePie хостинг >> 2. Инсталирайте SimplePie с едно кликване
CMS php nuke PHP-Nuke е нова автоматизирана система, специално предназначена да се използва в Интернет. С PHP-Nuke имате контрол и над целия ваш сайт, и над регистрираните потребители. При това с мого удобен за потребителя интерфейс. 
1. Купете PHP-Nike хостинг >> 2. Инсталирайте PHP-Nike с едно кликване
CMS e107 e107 е система за управление на съдържанието, написана на PHP, използваща популярната система с отворен код MySQL база данни за съхранение на съдържанието. Това е напълно безплатна, напълно адаптивна и в непрекъснато развитие система. 
1. Купете e107 хостинг >> 2. Инсталирайте e107 с едно кликване

 

Строители на уеб сайтове 


Може да ви отнеме години, за да придобиете необходимите умения и познания, за да се създадете прост уеб сайт. Ако не разполагате с време, енергия или пари, за да инвестирате в този процес, можете да използвате Soholaunch, BasicPages , Concrete5 и да създадете многофункционален уеб сайт в няколко лесни стъпки!

Soholaunch Soholaunch е пълнофункционален Уеб Сайт Строител. Той е идеален както за начинаещи, така и за експерти, ефективно да създават и да развиват собствено уеб пространство. Неговите различни инструменти са предназначени да работят заедно и да ви предоставят пълен контрол на оформлението на вашия сайт след едно кликване за инсталация.
1. Купете Soholaunch хостинг >> 2. Инсталирайте Soholaunch с едно кликване
BasicPages BasicPages е свободна платформа с отворен Източник за създаване на сайтове, построен на база PHP. Той е лесен за използване и усъвършенстване, ако искате да създадете един прост сайт. Няколко кликвания и сайт е готов. 
1. Купете BasicPages хостинг >> 2. Инсталирайте BasicPages с едно кликване  
Concrete5 Concrete5 е система с отворен код за цялостно решение, която позволява да се изгради сайта по начина, по който го виждате. Правите това, което виждате. Concrete5 също така предоставя различни плъгини, подпомагащи дизайна, функционалността и мащабируемостта на най-високото възможно ниво. 
1. Купете Concrete5 хостинг >> 2. Инсталирайте Concrete5 с едно кликване  

 

Блогове


Уеб Блогът е уебсайт, който обикновено се поддържа от физическо лице с редовни записи на коментари, описания на събития или други материали, като например графики или видео. Типичният блог комбинира текстове, изображения, аудио файлове, връзки към други страници и т.н. Можете да създадете бързо и лесно вашия личен уеблог с един от следните софтуерни продукти:

Nucleus Nucleus позволява дори на новаците да създават и ефективно да управляват уеб блогове – да качват, да свалят и архивират съдържанието; да забраняват нежелани коментари и т.н. Той ви предоставя пълен контрол над вашия уеб сайт и е съвместима с голямо разнообразие от блог инструменти, като w.Bloggar, екто, Zampt.
1. Купете Nucleus хостинг >> 2. Инсталирайте Nucleus с едно кликване
Wordpress WordPress е ценен инструмент за всеки начинаещ, който иска да създаде личен уеб блог. Това е личен скрипт за издателска дейност, който ви дава възможност да персонализирате вашия блог, да качвате, категоризирате и маркирате снимки. Той има и множество възможности за неприкосновеност на личния живот, защита от спам и т.н. Така вашия уеб блог работи с минимални усилия и никакви разходи.
1. Купете WordPress хостинг >> 2. Инсталирайте WordPress с едно кликване
B2evolution b2evolution е многоезичен, многопотребителски, мулти-блог издателска система, написана на PHP и подкрепена от MySQL база данни. 
1. Купете b2evolution хостинг >> 2. Инсталирайте b2evolution с едно кликване  
Pixelpost Pixelpost е с отворен код, който отговаря на всички изисквания и стандарти. Многоезичен, напълно разтегателен фотоблог за уеб. Всеки, който има хостинг акаунт при нас, може да инсталира и използва Pixelpost безплатно! 
1. Купете Pixelpost хостинг >> 2. Инсталирайте Pixelpost с едно кликване  

 

Табла за дискусии


Това са форуми или табла за съобщения. В общи линии това са места за онлайн дискусия в уеб пространството. Ако искате да споделите мнение със света, имате трудно решим проблем или сте просто пристрастен към дадена тема, можете да създадете бързо и лесно онлайн форум и да поканите потребителите навсякъде в интернет да участват в обсъждането. За целта използвайте софтуерните продукти:

phpbb PHPBB е най-доброто решение с отворен код за онлайн форуми. Тя съчетава внушителна функционалност със собствена среда в административния панел.
1. Купете phpBB хостинг >> 2. Инсталирайте phpBB с едно кликване
BBPress bbPress е форум, който е лек и прост, но в същото бърз и богат. Ако някога сте се разочаровали от форум или софтуер за форум, който е бавен, раздут и винаги хакнат, то bbPress е правилното решение за вас. bbPress се фокусира върху уеб стандарти, лекота на употреба, лекота на интеграция и скорост.
1. Купете bbPress хостинг >> 2. Инсталирайте bbPress с едно кликване
punbb PunBB е бърза и лека, PHP базирана платформа за дискусии. Нейните основни цели са да бъде по-бърза, по-малъка и по-малко графично интензивна в сравнение с други форум за обсъждане. PunBB има по-малко функции, отколкото много други дискусионни табла, но като цяло е по-бърза и произлиза от малки, семантично правилни XHTML-съвместими страници.
1. Купете PunBB хостинг >> 2. Инсталирайте PunBB с едно кликване
Simplemachines Simple Machines Forum (SMF) е мощен двигател за шаблони, с помощта на PHP и MySQL. Тя ви дава възможност да създадатe своя собствена общност чрез множество функции за табла с едно кликване на мишката. SMF е проектиран да се интегрира перфектно с друго съдържание, на софтуер за управление т.е. Mamboo, XOOPS, iGaming и др.
1. Купете SimpleMachines хостинг >> 2. Инсталирайте SMachines с 1 кликване

 

Картинни галерии


Една снимка понякога е най-добрият начин да изразиш себе си. Споделете вашата гледна точка, лични преживявания, любими хора и места посредством изображения. Създайте своя онлайн галерия и изпратете линк към вашето семейство, приятели и потребители по целия свят с нашите мулти-функционалени инструменти. Следните галерии за изображения могат да се инсталират автоматично в рамките на всеки уеб хостинг акаунт:

Coppermine Coppermine е скрипт за напълно функционална картинна галерия, който работи с почти всеки софтуер на уеб сървъра. Ако Вие искате да създадете множество албуми със снимки, да поканите приятелите си да направят коментар върху тях и да използвате различни визии, то Coppermine е най-добрият инструмент за вас.
1. Купете Coppermine хостинг >> 2. Инсталирайте Coppermine с едно кликване
4images 4images е мощна уеб-базирана система за управление на галерии, която включва система за коментари, потребителска регистрация и управление. Тя също така предлага шаблони, което прави персонализирането лесно.
1. Купете 4images хостинг >> 2. Инсталирайте 4images с едно кликване

 

Книги за гости


Книгата за гости позволява на посетителите на един уеб сайт, да оставят публичен коментар. Обикновено тя не изисква създаване на потребителски акаунт. Създаването на книгата е най-добрият начин да се поддържа връзка с приятелите, семейството и хората, които посещават вашия сайта. Следният GuestBook може да се инсталира автоматично в рамките на всеки уеб хостинг акаунт:

Gbook Настройте GuestBook за вашия уеб сайт, ако искате да знаете какви са вашите посетители и какво мислят за вашия уеб сайт. E-mail уведомленията, изтриването на неподходящи съобщения, ръчното одобрение на нови съобщения, ограничаването на  дължината на коментарите, броя на емотиконите по пощата и филтрирането на ключови думи са само някои от функциите, които се предлагат от GBook.
1. Купете GuestBook хостинг >> 2. Инсталирайте GuestBook с едно кликване

 

Решения за електронна търговия


Решенията за електронна търговия са софтуерни продукти, които ви помагат да продавате продукти през интернет. Това са Количките за пазаруване и други допълнителни модули – складове, клиенти, плащане, фактуриране и пр. Следните колички за пазаруване, могат да се инсталират автоматично в рамките на всеки уеб хостинг акаунт:

OpenCart OpenCart е известно и свободно OpenSource решение за количка (електронен магазин). Проект, богат на функции, които са лесни за използване. Подходящ за търсачките и с визуално привлекателен интерфейс. Това е подходящо решение за тези, които искат да се създат онлайн магазин без разходи. 
1. Купете OpenCart хостинг >> 2. Инсталирайте OpenCart с едно кликване  
OsCommerce OSCommerce е решение с отворен код за електронна търговия. Неговият голям набор от функции ви позволява да настроите многоезичен сайт за електронната търговия в диапазона от обикновен шаблон на базата магазин, до интеграция на сложна визуална концепция. Той разполага както с интерфейс на Каталог, така и с бекенда на администрацията, която управлява всички данни, необходими за правилното функциониране на вашия онлайн магазин. 
1. Купете OsCommerce хостинг >> 2. Инсталирайте OsCommerce с 1 кликване  
ZenCart ZenCart позволява както на начинаещите, така и на уеб разработчиците, ефективно да създават, стартират, и поддържат успешен онлайн магазин с минимални умения и усилия и без никакви разходи. ZenCart е специално проектиран да отговаря на всички изисквания и на търговците, и на купувачите. 
1. Купете ZenCart хостинг >> 2. Инсталирайте ZenCart с едно кликване  
CubeCart CubeCart е пълен търговски софтуер за количката - Електронна търговия. С CubeCart можете бързо да настроите един мощен онлайн магазин, с който да продавате цифрови или материални продукти на нови и настоящи клиенти в световен мащаб. CubeCart има широка потребителска база, която позволява на търговците да продават всичко - от филми да мотоциклети. 
1. Купете CubeCart хостинг >> 2. Инсталирайте CubeCart с едно кликване  
PrestaShop PrestaShop е безплатен софтуер с отворен код за електронна търговия за Web 2.0. Това е първият проект за електронна търговия, на който е предоставена награда за отворен код. Търсите надеждно решение за вашия бизнес. Не изглежда далеч. 
1. Купете PrestaShop хостинг >> 2. Инсталирайте PrestaShop с едно кликване  
TomatoCart TomatoCart е един от най-новите, но вече е водещ и бързо развиващ се софтуер с отворен код за пазаруване – „количка”. Той позволява да поставите бизнеса си онлайн с лекота и сигурност. 
1. Купете TomatoCart хостинг >> 2. Инсталирайте TomatoCart с едно кликване  

 

Управление на поддръжката на клиентите


Системите за управление на поддръжката на клиентите са инструменти за поддържане на по-тясна връзка и по-добра комуникация с клиентите. Следните системи за управление на поддръжката на клиентите могат да бъдат инсталирани БЕЗПЛАТНО и автоматично в рамките на всеки платен уеб хостинг акаунт:

phpFreeChat phpFreeChat е безплатен, лесен за инсталиране, бърз, адаптивен и многоезичен чат, който използва проста файлова система за съхранение на съобщения и псевдоними. Той поддържа мулти-стаи, лични съобщения, модерации, персонализирани теми, базирани на CSS и плъгин системи, които ви позволяват да пишете вашите собствени съчетания за съхранение, както чат команди!
1. Купете phpFreeChat хостинг >> 2. Инсталирайте phpFreeChat с едно кликване
Crafty Syntax Crafty Syntax Live Help е решение за подкрепа с отворен код, което помага поддръжката на клиентите с функционалността помощ на живо. "Хитър синтаксис" включва широка гама от функции, за да се помогне използването на няколко оператори, няколко служби и множество езици. Някои от останалите характеристики включват - създаването на собствените въпроси, автоматични покани на посетители, референт за проследяване, проследяване на страницата, звукова аларма, Push URL адреси, кратки отговори и др. 
1. Купете CraftySyntax хостинг >> 2. Инсталирайте CraftySyntax с едно кликване  
HelpCenterLive HelpCenterLive е чат на живо за поддръжка на системата с отворен код. Вие можете да осигурите поддръжка на живо на вашия сайт така лесно, както големите компании правят това, но с малко работа. Чрез използване на Помощния център на живо, можете да предоставяте в реално време, поддръжка на живо и да използвате своя опит в продажбите с клиентите. 
1. Купете HelpCenter хостинг >> 2. Инсталирайте HelpCenter с едно кликване  
SimpleInvoices SimpleInvoices е безплатна, с отворен код, уеб базирана система за фактуриране, които можете да намерите и инсталирате на вашия хостинг акаунт. Лесно проследяване на вашите финанси, изпращане на фактури като PDF и стотици други големи възможности. 
1. Купете SimpleInvoices хостинг >> 2. Инсталирайте SimpleInvoices с 1 кликване  
X7Chat X7Chat е чат PHP скрипт с неограничен брой потребители, стаи, както и съобщения, IRC стил команди и пълното съобщение за форматиране. 
1. Купете X7Chat хостинг >> 2. Инсталирайте X7Chat с едно кликване  
Os Ticket osTicket е широко използвана система с отворен код за подкрепа с билети. В нея безпроблемно се интегрират запитвания, създадени чрез електронна поща и уеб-базирани форми в прост, лесен за използване уеб интерфейс за мулти-потребител. Лесно управление, организиране и архивиране на всички запитвания за подкрепа и отговори на едно място, като същевременно се осигурява на клиентите отчетността и отговорността, която те заслужават. 
1. Купете osTicket хостинг >> 2. Инсталирайте osTicket с едно кликване  

 

Управление на рекламите


Управление на рекламите е софтуерно приложение за бюлетини, управление на продажби и доставка на онлайн налични обяви и реклами. Следните системи за управление на реклами могат да се инсталират автоматично в рамките на всеки платен уеб хостинг акаунт:

php List PHPlist е бюлетин мениджър с отворен източник, който е лесно да се интегрира с всеки сайт. Phplist е проектиран за управление на пощенски списъци с много абонати. Той разполага с шаблони, а прикачването на файлове вече не е проблем. Има и много други функции. 
1. Купете PHPList хостинг >> 2. Инсталирайте PHPList с едно кликване  
poMMo poMMo е гъвкав софтуер за масовото изпращане. Той може да се използва за добавяне на пощенския списък към вашия уеб сайт или да организира самостоятелни писма. Уникалните характеристики, като способността за създаване на пощенски подгрупи на вашите абонати, го отличават от алтернативите. poMMo е написана на PHP и е със свободен GPL лиценз. 
1. Купете poMMo хостинг >> 2. Инсталирайте poMMo с едно кликване  

 

 Календари


Календарът е система, в която посетителите могат да дават коментари за събития, а по желание и съобщения чрез електронна поща, уведомяващи за одобрените или отхвърлени събития. Можете да добавяте картинни галерии и много други функции. Следните календари могат да се инсталират автоматично в рамките на всеки уеб хостинг акаунт:

Extensibe ExtCalendar е мощен мулти-потребителски, уеб-базиран календар. Характеристиките включват много-езичност, теми, повтарящи се събития, категории, управление на потребители и групи, околна среда и общите настройки - шаблон на конфигурацията и актуализации на продукта.
1. Купете ExtCalendar хостинг >> 2. Инсталирайте ExtCalendar с едно кликване  
WebCalendar WebCalendar е PHP-базирано календарно приложение, което може да бъде конфигурирано като календар за един потребител, календар за много потребители, за групи от потребители, или като календара за събития, който се вижда от посетителите. 
1. Купете WebCalendar хостинг >> 2. Инсталирайте WebCalendar с едно кликване  

 

Обяви


Обяви е софтуер, който създава свой собствен класифициран раздел на потребителите, които могат да публикуват или изтриват своите обяви без ваша намеса. Софтуерът може да се инсталира автоматично в рамките на всеки уеб хостинг акаунт:

Noahsclassifieds

NoahsClassifieds е PHP E-Commerce класифициран софтуер за сайт с обяви - разширение за PayPal, Joomla, WordPress и др. Той е помогнал на хиляди клиенти, бизнесмени и уеб разработчици да преговарят онлайн с един прост софтуер за обяви и реклами. NoahsClassifieds е много добра поддръжка за електронна търговия.

1. Купете NoahsClassiffied хостинг >> 2. Инсталирайте Noahs с едно кликване

 

Групови инструменти


Груповите инструменти са софтуер, предназначен да помогне на хората, участващи в обща задача да постигнат целите си. Следните групови инструменти могат да се инсталират автоматично с всеки уеб хостинг акаунт: 

FengOffice Feng Office е услуга за управление на проекти, базирана на интегриран набор от софтуер и технологии, които подобряват производителността и комуникацията; улесняват сътрудничеството, информацията и управлението на знанието.
1. Купете FengOffice хостинг >> 2. Инсталирайте FendOffice с едно кликване  
php Projekt PHProjekt е модулно приложение, използвано за координиране на дейностите на групата, споделяне на документи и информация през интернет.
1. Купете PHProject хостинг >> 2. Инсталирайте PHProject с едно кликване  

 

Системи за анкети и проучвания


Системите за анкети и проучвания са софтуерни продукти за създаване и поддържане на анкети и изследвания, събиране на резултатите и анализ на статистиката. Следната ситема за анкети и проучвания може да се инсталира автоматично в рамките на всеки платен уеб хостинг план:

Lime Survey LimeSurvey съдържа всичко необходимо за да проведете всяко изследване с лекота. Някои от неговите функции са: неограничен брой изследвания в едно и същото време, многоезични проучвания, управление на потребителите, създаване на версия за печат на проучванията, оценка на проучванията, анонимни и не анонимни изследвания и много други.
1. Купете LimeSurvey хостинг >> 2. Инсталирайте LimeSurvey с 1 кликване

 

Уикита


Wiki се отнасят за следните софтуерни приложения: DokuWiki, TikiWiki, МедияУики. DokuWiki има за цел да се създаде документация от всякакъв вид.     TikiWiki е Групов инструмент и CMS система. МедияУики е свободен, сървър базиран софтуер.

Doku Wiki DokuWiki е съвместим със стандартите за използване на Wiki, насочен главно към създаване на документация от всякакъв вид. Той е идеален за екип от разработчици, работни групи и малки фирми. Той има прост, но мощен синтаксис, което създава възможност, файловете с данни да продължават да се четат и извън Wiki.
1. Купете DokuWiki хостинг >> 2. Инсталирайте DokuWiki с едно кликване
Tiki Wiki TikiWiki е Групов инструмент и CMS (система за управление на съдържанието). TikiWiki има следните функции - уикита, форуми, блогове, статии, картинни галерии, линк директории, многоезичен сайт, проследяване на грешки и много други.
1. Купете TikiWiki хостинг >> 2. Инсталирайте TikiWiki с едно кликване 
Media Wiki МедияУики е безплатен сървър базиран софтуер. Той е предназначен за сайтове, които привличат милиони посещения на ден. МедияУики е изключително мощно и богато на функции за изпълнение уики.
1. Купете MediaWiki хостинг >> 2. Инсталирайте MediaWiki с едно кликване 

 

Социални мрежи


Системите за управление на съдържанието за социална мрежи ще ви помогнат да създадете платформа, подобна на FaceBook, Twitter и др. Ако искате да се справите с най-новите уеб тенденции, използването на сайт за социални мрежи е задължително. На всички наши платени хостинг планове предварително са инсталирани следните системи:

BuddyPress С BuddyPress може да се изгради социална мрежа за вашата фирма, училище, спортен отбор или друга общност, всички те са базирани на силата и гъвкавостта на WordPress. BuddyPress е напълно безплатна, с отворен код и позволява да остане под контрола на вашия сайт, като създаде напълно персонализирано, уникално съдържание. 
1. Купете BuddyPress хостинг >> 2. Инсталирайте BuddyPress с 1 кликване  
Elgg Elgg е награждавана платформа за социални мрежи. Тя осигурява строителните блокове, които позволяват на фирми, училища, университети и асоциации да изградят свои собствени, пълнофункционални социални мрежи и приложения. 
1. Купете Elgg хостинг >> 2. Инсталирайте Elgg с едно кликване  

 

Системи за уеб анализи


Дори да имате собствен уеб сайт е добре да знаете, кой го е посещавал, колко често, кои страници точно са посетени – инструменти, архив, форуми, абонамент т.н. Разбира се, ако имате уеб сайт свързан с бизнес е задължително да използвате система за Анализ. Вие не можете да полагате добри маркетингови усилия, ако НЕ наблюдавате какви са резултатите. Във вашия хостинг акаунт, ще можете да инсталирате някоя от предлаганите системи: 

GCount С PHPGcount е PHP графичен брояч хит. Той идва с много стилове за избор и лесно можете да добавите свои собствени стилове! С него може да разчитате хитове за няколко страници от вашия сайт или дори уебсайтове в други сървъри.
1. Купете GCounnt хостинг >> 2. Инсталирайте GCount с едно кликване
Piwik С Piwik е софтуер с отворен код (GPL лицензиран) - програма за уеб анализ в реално време. Тя ви предоставя подробни доклади за посетителите на вашия сайт, търсачките и ключовите думи, които използват, езика, който говорят, вашите популярните страници и много повече.
1. Купете Piwik хостинг >> 2. Инсталирайте Piwik с едно кликване

 

 Проследяване за бъг-ове


Ние всички сме хора и следователно правим грешки. Хубаво е да има нещо, което да Следи Вашите грешки, които най-често се появяват поради бъгове в скриптовете, използвани на Вашия сайт. Само с един клик ще можете да инсталирате такава програма при нас:

Mantis С MantisBT е безплатна, популярна, уеб базирана bug tracking (проследяваща грешки) система. Тя е написана на PHP скриптов език и работи с MySQL и PostgreSQL бази данни и уеб сървър.
1. Купете MantisBT хостинг >> 2. Инсталирайте MantisBT с едно кликване

 

Уеб форми (CMS)

 


 

По време на зората на интернет, бе почти невъзможно да се изгради уеб сайт, без да има сериозен програмен фон. Сега можете лесно да изградите дори формуляри. Дали се касае за форма за контакт или за регистрационна форма, phpFormGenerator ще ви улесни много. 

phpFormGenerator phpFormGenerator е лесен, онлайн инструмент за създаване на надеждни, ефективни и променливи уеб формуляри. Не се изисква програмиране от никакъв вид. phpFormGenerator автоматично генерира HTML код, под формата на код процесор и кода в областта за валидиране чрез лесен интерфейс.
1. Купете FormGenerator хостинг >> 2. Инсталирайте FormGenerator с 1 кликване

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Books!

Вашата количка

количката е празна
Friday the 26th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©