3D Визуализация на архитектурни проекти

Вижте как изглеждат мечтите ви!

Вие можете да ни изпратите готов архитектурен проект или вашата идея за такъв проект и ние ще изработим за вас тримерно изображение на вашата бъдеща сграда. Така вие ще добиете по-пълна представа, как ще изглежда вашия проект в напълно завършен вид. Можем да ви изработим също така и тримерни изображения на желания от вас интериор.

Не се колебайте и веднага се свържете с нас на телефони: 088/577 16 70, 042/645 339, E-mail:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , Скайп: the.man.1 или заповядайте в нашия офис на адрес гр. Стара Загора, бул. „Славянски” 47, етаж 4, офис 57.

Голяма  част от нашите визуализации можете да разгледате на сайта Готови Проекти, където можете да намерите архитект, проектант, проектантска фирма или проектантско бюро, които да ви предложат готови проекти за застрояване на вашия имот (парцел, терен) или за сграда за вашия бизнес, животновъдна ферма - кравеферма, овцеферма, комплексен обект, както и индивидуално, бутиково проектиране в отговор на по-специфичните ви потребности. Можете да изберете и купите на много изгодни цени – с 50 и повече процента по-ниски от пазарните - готови (типови, повторяеми), архитектурни, технически (инвестиционни, строителни) проекти.  

Каталожен №: 4-020 - готов проект за едноетажна къща модел "Чирпан", 138 (178) кв.м

Ако изберете да закупите някой от готовите инвестиционни, технически проекти, публикувани в сайта, можете да спестите много време и средства.

Тези проекти се предлагат на цени с 50 и повече процента по-ниски от пазарните. Тяхното съдържание, както и допълнителните стъпки, необходими за реализацията им до изграждане на обекта и въвеждането му в експлоатация, можете да разгледате В статията "Съдържание на проектите".
Специалистите от Готови Проекти са готови да поемат отговорността за целия инвестиционен процес – от идеята, през проектирането и строителното разрешение, до надзора, актуването и въвеждането в експлоатация. Те ше ви консултират безплатно за предимствата и недостатъците на проектите, както и за пътищата за тяхното реализиране.  

Каталожен №: 3-048 - готов проект за едноетажна къща модел "Респект 17Г", 148 (216) кв.м 

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Books!

Вашата количка

количката е празна
Friday the 26th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©